Jak na lov knihy snů aneb Hlídací pes

Toužíte už bolestivě dlouho po jedné konkrétní knize? Nějaký omylem znovu nevydaný bestseller, vzácné první vydání nebo prostě titul, který vám už dlouho nepochopitelně uniká? Použijte našeho Hlídacího psa na Restorio.cz!

Toužíte už bolestivě dlouho po jedné konkrétní knize? Nějaký omylem znovu nevydaný bestseller, vzácné první vydání nebo prostě titul, který vám už dlouho nepochopitelně uniká? Použijte našeho Hlídacího psa na Restorio.cz! Ten stoprocentně zajistí, že ji nepropásnete! Naše komunita je pro nás velmi důležitá a chceme si ji rozmazlovat. Hlídací pes je váš osobní lovec, který zajistí, že nepřijdete o žádnou knihu, kterou hledáte.

 

Pro snadné a efektivní spravování vašich hlídacích požadavků se doporučujeme nejprve registrovat. Budete mít přehled o všech vašich nastavených pastích a můžete je snadno upravovat nebo mazat.

 

A jak přesně na lov knihy snů?

Buď už tu svou hledanou vidíte na našich stránkách, ale někdo ji našel dřív a teď není skladem. Klikněte na Upozornit na naskladnění a máte past nastavenou. A nebo si nastavte past ručně přes ikonku hlídacího psa v horní liště hlavní stránky Restorio.cz. Zadejte klíčová slova, která nejlépe popisují vaši hledanou knihu. Může to být název nebo autor. Hlídací pes od té chvíle číhá na vaši kořist. Dejte si pohodu a čekejte na signál. My (tedy systém a potom my:) prohledáme každé zákoutí našich skladů, aby vám váš poklad už neunikl. Náš hlídací pes vás upozorní, jakmile knihu objevíme. Nemusíte se bát, že vás zahltíme e-maily – dostanete pouze jedno upozornění na každý nový nález. Vaše údaje jsou u nás v bezpečí a používáme je pouze k tomu, abychom vás informovali o nalezených knihách. 

 

Aktivujte Hlídacího psa ještě dnes! Když nehledá, nudí se. A za odměnu nechce žádné pamlsky, ani poplácat ho nemusíte. To my děkujeme vám, že jste na této vzrušující lovu za knihami vašich snů právě u nás!