Ptačí Storiova knihobudka ve Zličíně aneb Prodlužte si život kouzly

Storio si kvůli vám postavil budku! Vážně!

Storio si kvůli vám postavil budku! Vážně! Ano, zatím první v obchodním centru Metropole Zličín. Podle našeho Storia je to další vychytávka pro vás, naše zákazníky! Podle vědců se totiž laskaví lidé dožívají vyššího věku. A my vás tu chceme alespoň do stovky, tak vám dáváme další možnost! Nechte své nevyužívané knihy, aby udělaly radost někomu, kdo je třeba marně shání. A možná vás při loučení se svými milovanými papírovými kráskami u naší budky bude bolet srdce zas o trošku méně. Naopak vás u něj zahřeje pocit dobrého skutku. Opravdu! Vymysleli jsme to za vás.

 

Naše stylová knihobudka na Zličíně vrátí vaše přečtené knihy zpátky do oběhu a k výtěžku z prodeje každé knihy Restorio přidá 20 % na podporu vzdělávacích programů UNICEF Česká republika. Takže i díky našemu (vašemu) modrému boxu si děti po celém světě budou moci přečíst pohádky i učebnice. Navíc všechny malé dětské průzkumníky (ale jistě i vás :) nadchne roller, který knihu šetrně spolkne do útrob úplně magické skříňky.

 

Představte si to jako ve filmu! Přicházíte s taškou knih, které už jste přečetli snad stokrát, a vaše poličky se pod jejich tíhou začínají prohýbat. Vložíte je po jedné do naší budky, ozve se zvuk magického mechanismu, a voilà! Vaše kniha mizí jako Harry Potter pod neviditelným pláštěm.

 

Přemýšleli jste někdy, co se děje s knihami, které už doma nechcete? Samé příšerné věci! Mohou třeba skončit zaprášené na půdě nebo v nejhorším případě na smetišti! Ne! Naše knihobudka je jako kouzelný portál, který vrací knihy zpět do života a zároveň podporuje vzdělávání dětí po celém světě. Až budete příště procházet kolem naší modré budky, vzpomeňte si, že díky vám má svět o trochu víc příběhů a úsměvů. Tak co? Připojíte se k naší knižní revoluci?

 

Snažíme se, ale bez vás by to nešlo. Děkujeme, že jste s námi na této cestě a pomáháte nám dávat věcem nový příběh. Má to smysl.