Spojení s Agátiným světem

Hurá, úžasná spolupráce Restoria s Agátiným světem funguje. Máme tenhle obchod velmi rádi, protože jak my jsme snili o výjimečném antikvariátu, tak Agátin svět si jde od začátku za svým snem o výjimečném hračkářství.

Hurá, úžasná spolupráce Restoria s Agátiným světem funguje. Máme tenhle obchod velmi rádi, protože jak my jsme snili o výjimečném antikvariátu, tak Agátin svět si jde od začátku za svým snem o výjimečném hračkářství. A to stejně jako my s velkým ohledem na udržitelnost, kvalitu a péči o zákazníky. A tak jsme nadšení z propojení s těmito úžasnými ženami. Znamená totiž dvojnásobnou radost pro všechny milovníky knih.  V Restoriu můžeme díky tomu vám, našim zákazníkům ještě více zjednodušit život (alespoň ten knihomolský :). Připojte se k nám zase trochu jinak a naživo, doneste své knihy do Agátina světa a podporujte spolu s námi chytré nakupování a prodávání. 

 

Všechno jde jedna dvě, podívejte!
1. Připravte si knížky, které chcete poslat dál.

2. Zadejte je do objednávky na Restorio.cz

3. Knížky přineste na jakoukoliv prodejnu Agátina světa. Nemusíte je balit, jen k nim přidejte lístek s číslem objednávky, vaším e-mailem a telefonním číslem.

4. A je to. Čekejte na výdělek, který vám přijde na vámi zadaný účet ihned po naskladnění knížek do našeho systému. U nás nečekáte, až se knihy prodají. Co řekneme, to uděláme.
Tak se těšíme na viděnou u Agáty!

 

Bez vás by to nešlo. Děkujeme, že jste s námi na této cestě a pomáháte nám dávat věcem nový příběh. Má to smysl. 

 

https://www.agatinsvet.cz/blog/agatin-svet-restorio-druhy-zivot-knizkam/